• 28 mei 2024 01:57

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Logeplaatsen Worldcup Veghel 2020 (25-31 oktober)

jun 23, 2020
Bron: BEN

Nog steeds is het niet duidelijk onder welke voorwaarden de Worldcup in Veghel gehouden kan worden. Daarom is ook nog niet bekend hoeveel plaatsen er voor het publiek beschikbaar zijn en kan er nog geen indeling voor de tribunes worden gemaakt. Bij de organisatie stromen de aanvragen voor toegangsbewijzen en reserveringen binnen. Tot op heden kan daarop niet worden gereageerd, laat staan een bevestiging voor worden gegeven. Wanneer de anderhalve meter regeling van kracht blijft, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

Daarom is het vanaf heden alleen mogelijk om weekkaarten voor logeplaatsen te reserveren. De prijs hiervoor is 100 euro en men heeft dan voor de hele week een vaste stoel. Bij aanmelding worden de plaatsen gereserveerd en pas bij het definitief doorgaan worden de facturen hiervoor verzonden. Aanmelden per dag is nog niet mogelijk. Pas in een later stadium, wanneer duidelijk is hoeveel bezoekers onder welke voorwaarden toegang hebben, kunnen dagkaarten en tribunekaarten worden besteld.

De organisatie dient dan wel over de volledige gegevens, zoals naam, adres, woonplaats telefoonnummer en e-mail, te beschikken. De nummering van de stoelen is op volgorde van aanmelding.
Aanmelden kan via de website of per e-mail: du******@pl****.nl + bi****************@gm***.com
Het is dan wel van belang om duidelijk alle benodigde gegevens door te geven.

Bron: Ad Smout
Foto: