• 13 juni 2024 16:47

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Inschrijving Grand Prix Rosmalen

jun 30, 2020

Ondanks een flinke ‘verschuiving’ van evenementen in de internationale wedstrijdkalenders, is het bestuur van de KNBB – sectie Driebanden erin geslaagd haar wedstrijdkalender voor het seizoen 2020/2021 vast te stellen en heeft zij 3 GP’s weten in te plannen voor het resterende gedeelte van het huidige kalenderjaar.
De ‘aftrap’ van het nieuwe seizoen vindt plaats met de GP Rosmalen die gespeeld zal worden in de periode: van 20 augustus t/m 29 augustus.
Aansluitend in week 36 vindt het NK Driebanden voor Dames in Mariƫnberg plaats dat eerder dit jaar geen doorgang kon vinden.
De teamcompetitie voor alle divisies start in de week van 7 september, met daarbij een nieuwe sponsor en naamgever voor de Eredivisie, waarover later meer.
Ondanks een overvolle kalender, is het bestuur er ook in geslaagd om 2 nieuwe evenementen toe te voegen aan het programma; een GP voor de Dames en een GP voor de Junioren, die daarmee ook een eigen ranking krijgen.
De conceptkalender staat gepubliceerd op de website van de KNBB (www.driebanden.nl) en zal per 1 juli een definitief karakter krijgen.

Bron: KNBB
Foto: KNBB