• 12 juli 2024 12:58

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Zaterdag, 22 juni Finaledag JVM open driebandentoernooi

jun 15, 2024

In clublokaal François Mingaud  van Biljartvereniging Steenwijk worden zaterdag 22 juni de finalewedstrijden van het Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi gespeeld. Dit open toernooi wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Biljartvereniging Steenwijk als eerbetoon aan het in 2018 overleden clubicoon, Jos Verheijen.

Vanaf 25 maart, jl., werden er door maar liefst 130 deelnemers, afkomstig uit geheel Nederland, voorwedstrijden gespeeld, verdeeld over  poule A, de beter getalenteerden, en poule B, de minder getalenteerde biljarters.

Zaterdag, 8 juni, jl., werd de finale van poule B reeds gespeeld, overtuigend gewonnen door Albert van Veen, afkomstig van Urk.  Op zaterdag 22 juni strijden de beste 8 geklasseerden uit poule A om de hoogste eer.
De geplaatste speler zijn:
Jaap v.d. Berg, Zwolle,
Stefan Lenting, Oldenzaal.
Rob Lamboo, Steenwijk,
Gerald Reimink, Lemelerveld,
Bertus ten Napel, Urk,
Peter Gnodde, Urk,
Erwin de Groot, Emmen en
Hylke Bandstra, Oude Mirdum
Eerste reserve, Ronny van Dijk en tweede reserve, Gijs Elbertsen. Om 10:00 uur wordt er gestart in 2 poules van 4 spelers, waarvan de beste 2 spelers van elke poule zich zullen plaatsen voor de kruisfinales. De verliezers van de kruisfinales zullen gaan spelen om de derde en vierde plaats. De winnaars spelen vervolgens in de finale om het kampioenschap van poule A. Aan het einde van deze finaledag, zal de winnaar van deze poule A  het opnemen tegen de winnaar van poule B, Albert van Veen.

Tenslotte, verdient de winnaar van deze grote finale de hoogste eer,  het kampioenschap van het Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi.  De finalewedstrijden worden gespeeld in clubgebouw François Mingaud van Biljartvereniging Steenwijk aan de Parade 6. Aanvang wedstrijden: 10:00 uur.

Publiek is van harte welkom.

Foto: Jaap v.d. Berg BV Steenwijk