• 11 juli 2024 16:18

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Voor het eerst een combinatiebiljart geleverd in een café

sep 19, 2023
_autotone

Een café-eigenaar wilde zijn oude poolbiljart om laten bouwen naar een eettafel. Dan heb je een probleem: als je zit, is het biljart te hoog. En je kunt je benen er niet goed onder kwijt. Remco Tolsma, eigenaar van Van den Broek Biljarts, kon hem het juiste advies geven. Waarom zou je het niet combineren? Dus een prachtige eettafel en een tafel waarop je carambole en pool kunt spelen. Met 100 % kwaliteit.

“Dat hebben we dus geleverd”, zegt Remco. “Overdag komen er klanten die graag een potje carambole biljart willen spelen. Rond zes uur wordt het biljart omgebouwd met een blad om er een eettafel van te maken. En in de avonduren wordt het een waar poolbiljart. Zelfs de eerste toernooien zijn er al op gespeeld. Met een beperkte ruimte creëer je er iets moois van. Bovendien is dan iedereen blij.”

Het mooie aan het systeem is dat je een model kiest, zegt Remco. “Daarna de kleur en het materiaal van de tafel. En je kiest ook nog de afmeting die bij je ruimte past. Elk combinatiebiljart wordt custom made gebouwd.”

Normaal gesproken levert Van den Broek Biljarts combinatiebiljarts alleen aan de particuliere markt. “Dit komt doordat je het carambole-  naar poolbiljart binnen vijf minuten kan ombouwen. Dit wilden we eigenlijk niet in de horeca aanbieden. Wij merken dat daar toch vraag naar is. Door een goede uitleg te geven hoe je dit moet uitvoeren, durven we dit nu zeker aan”, vertelt Remco enthousiast.

Meer weten over dit systeem? In de winkel aan de Bolderweg 37a in Almere staan ze u graag te woord. Daar staat ook een combinatiebiljart speelklaar opgesteld.

Alvast iets zien? Ga naar www.vandenbroekbiljarts.nl Kijk dan even bij de biljarts en dan het Montfortsysteem.

Foto: Van den Broek Biljarts