• 11 juli 2024 16:40

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Nieuwe reserveringsapp 24Play is live

jul 17, 2020

Goed nieuws voor liefhebbers van een potje biljart, poolbiljart, snooker of overige activiteiten in de horeca: vanaf nu kun je eenvoudig een speelplek reserveren via de gratis ‘24Play’ app bij alle aangesloten speellocaties.

De Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) heeft in samenwerking met digitaal sportmarketingbureau Sportunity een gratis reserveringsplatform voor biljart-, pool- en snookerzalen ontwikkeld, om horecagelegenheden te ondersteunen bij het verantwoord beschikbaar stellen van hun speeltafels- en/of borden voor leden en gasten.

Reserveren met de 24Play app
Om een speelplek te reserveren bij jouw favoriete horecagelegenheid kun je gebruik maken van de 24Play app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. In augustus zal het ook mogelijk zijn om via een 24Play webpagina een speelplek te reserveren. Inmiddels zijn de eerste speellocaties al aangesloten. Je kunt dus vanaf nu bij verschillende locaties een speelplek reserveren middels de app. Kun je jouw favoriete poolcafé of vereniging nog niet vinden? Vertel ze dan over 24Play, want elke speellocatie kan gratis toegang krijgen tot zijn eigen
24Play reserveringsdashboard.

De ballen rollen weer!
Vanaf 1 juni konden de horecagelegenheden weer gefaseerd de deuren open. Willem La Riviere (directeur KNBB: “Wij zijn blij dat er bij veel speellocaties weer ruimte ontstaat om even te kunnen ontspannen middels een potje biljart, pool of snooker. Wij hopen met het 24Play reserveringssysteem extra ondersteuning te bieden om verantwoord en met plezier weer in beweging te komen en potjes te kunnen spelen. Met 24Play kunnen we biljarthoreca en spelers op een innovatieve manier weer samenbrengen.”

Reserveer ook jouw speeltafel- of bord!
Krijg jij ook weer zin om een potje te doen? Een reservering met de 24Play app is zo gedaan: Zoek een speellocatie in de buurt door in het startscherm op ‘Reserveren’ te klikken, kies de gewenste dag en het tijdstip en selecteer je medespelers. Rond de reservering af en je kunt gaan spelen! Bekijk ook deze video-instructie.
Let er even op dat je jezelf meldt bij de bar zodra je op de locatie bent, om je aanwezigheid te bevestigen. Zodra je aanwezigheid is bevestigd kun je met de app ook je scores en speelstatistieken live bijhouden. Na het spelen kun je vervolgens de uitslag van het potje delen op social media en je kunt jouw positie in de 24Play-ranglijst en de ranglijst van jouw speellocatie bekijken. Leuk toch?
Meer weten over 24Play?
Neem een kijkje op www.24play.nl of download snel de app en reserveer je eerste speelplek. Let’s Play!

Beheer jij een horecagelegenheid of vereniging met speeltafels- en/of borden en wil je ook graag
gebruik maken van het 24Play reserveringssysteem? Dat kan! Stuur even een mailtje naar
in**@24****.nl. Voeg ook alvast jullie speellocatie toe aan de 24Play app door via de kaart te klikken
op het Locatie +-icoon. Deelname voor alle speellocaties is nu nog volledig gratis

Bron: KNBB
Foto: KNBB