• 11 juli 2024 18:28

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

KNBB Landsfinale met Biljartcomputers

jul 1, 2023

Biljartcomputer bestaat al vanaf 2014 en vanaf 2019 worden de Landsfinales van de KNBB gespeeld met 21 scoreborden van Biljartcomputer. Het gebruik is eenvoudig en geeft naast een moderne uitstraling ook alle wenselijke informatie goed zichtbaar.

Eenvoudige bediening
Misschien schrikt een modern scorebord (oudere) mensen nog steeds een beetje af, maar dit is absoluut niet nodig. Na een korte instructie van een paar minuten zult u zelf zien hoe eenvoudig dit systeem werkt. Biljartcomputer is zo simpel te bedienen en eigenlijk niet meer weg te denken bij het Biljartspel, of het nu wordt gespeeld bij een groot landelijk evenement of bij een kleine gezellige biljartvereniging. Biljarten wordt er alleen maar gemakkelijker en leuker mee.

Wat is een elektronisch scorebord
Een elektronisch scorebord bestaat uit een (mini) computer, een radiografische afstandsbediening en een beeldscherm. Verbinding met internet is niet nodig. Via de afstandsbediening worden de scores ingebracht en direct op het beeldscherm gezet. In deze computer staan de namen van spelers met hun vereniging en de aantal te maken caramboles.
Het systeem van Biljartcomputer is zo klein dat het gemakkelijk achter het beeldscherm “verstopt” kan worden en is in 2 minuten geïnstalleerd.

Wat is er op het scorebord te zien
Wie tegen wie speelt, de verenigingen, spelsoort, te maken aantallen, beurten, wie aan de beurt is, gemiddelde, hoogste serie, achterstand of voorsprong, percentage dat al gescoord is, de laatste 5 ingevoerde scores (onderaan het scherm), waarschuwing bij “En nog 5”, etc.

Andere voordelen van Biljartcomputer
• Met een scheidsrechter afstandsbediening is een schrijver overbodig geworden (optie);
• Maken van reclame als er niet gespeeld wordt, zodat het scorebord zichzelf terugverdient;
• Opslag van 10.000 spelers met verenigingen en te maken aantallen van alle spelsoorten;
• Opslag van de laatste 1.000 gespeelde partijen (archief);
• Verzenden van e-mail met de volledige tellijst (optie);
• Instelbare inspeel timer;
• Grafiek weergave van een gespeelde partij (spelverloop);
• Grafiek van de gemiddeldes van de spelers die in het archief staan;
• Spelsoorten: Libre, Bandstoten, Driebanden, Kader (voor kleine- en grote tafel), 5 Pins, 5 Ball, Veertigen tegen de klok en een traditioneel scorebord (draaischijfjes);
• Met een scherm van 27 inch is het spelverloop nog op 10 meter afstand goed te volgen.

Kosten
€ 359,- incl. btw en reclame-module.
Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een (bestaand) beeldscherm/monitor met HDMI ingang, indien gewenst kan deze ook door Biljartcomputer geleverd worden.

Meer informatie over de Biljartcomputer
Website : www.biljartcomputer.nl www.biljartcomputer.be
E-Mail : in**@bi*************.nl in**@bi*************.be
Telefoon: 013-4634703