• 13 juni 2024 16:17

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Eredivisieteam driebanden van Boxtel naar Cues & Darts in Tilburg.

jan 8, 2021
Het team dat in de eredivisie driebanden van de KNBB uit kwam als ’t Ivoor maakt een doorstart. Na uitvoerig overleg met Dennis Mast is met hem een overeenkomst gesloten om in zijn schitterend verbouwde biljartzaak ‘Cues & Darts’ in Tilburg te gaan spelen.
,,Wij hebben in hem een uitstekende partner gevonden en zullen de competitie daar spelen, als het tenminste door de overheid zal worden toegestaan. Verder zullen wij binnen afzienbare tijd een overeenkomst voor twee jaar uitwerken,” aldus de woordvoerder van het team, Huub Wilkowski
Bij deze onderhandelingen is de Sectie Driebanden van de KNBB nauw betrokken geweest vanwege de licentie en de vooruitzichten. Het team zal in dezelfde samenstelling blijven bestaan. Het is nog niet bekend onder welke naam het team gaat spelen. Daarvoor worden nog gesprekken gevoerd met geïnteresseerde bedrijven.
,,Na een roerige periode zijn wij zeer verheugd over de samenwerking met deze Dennis Mast en kijken er naar uit om in de prachtige biljartlocatie van Cues & Darts te kunnen spelen.
Het team bestaat uit: Jack van Peer, Dave Christiani, Wesley de Jaeger en Huub Wilkowski
Foto Cues & Darts Tilburg