• 15 juli 2024 00:31

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Dochter Zoë voor Jeffrey Jorissen en Kim Bongers

mei 29, 2021

Het was een turbulente periode met o.a. de verhuizing, Jeffrey woont inmiddels bij Kim, het is een Gelderlander nu. En natuurlijk de zwangerschap.

De laatste loodjes waren pittig. En daar kwam ook nog de Masters driebanden bij. Na overleg met de gynaecoloog kon hij gewoon de bubbel in. Er was niks aan de hand, zo zei ze het. Totdat Kim die dinsdag 27 april in het ziekenhuis belandde met complicaties. De wedstrijd die Jeffrey tegen Jack van Peer speelde, staakte hij en kwam richting het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Door een miscommunicatie van het personeel (gynaecologen en verpleging) onderling en naar de toekomstige ouders toe zijn er verkeerde inschattingen gemaakt. Het komt er op neer dat Jeffrey wel door had kunnen spelen maar dat bleek later pas toen hij al uit de bubbel was. Hij heeft er geen spijt van want op het moment zelf was het de juiste beslissing. Alleen zuur  was het zeker voor hem. Maar zoals hij zelf vaak roept, uiteindelijk heeft hij de hoofdprijs, de kleine Zoë!

Kim en Jeffrey kregen veel steunbetuigingen, mensen prezen hem de hemel in om de keuze die hij op dat moment maakte. Maar zoals hij al aangaf gaat zijn gezin voor alles, zeker als het gezondheid betreft. Maar het was fijn dat er zoveel mensen meeleefden. Ze kregen zoveel berichten en iedereen zei ook dat het de juiste beslissing was. Dinsdagavond werd Kim ontslagen uit het ziekenhuis en naar huis gestuurd. Vanaf dat moment was het de Masters driebanden via de tv volgen.

Poeeehh dat deed wel aardig pijn, zeg maar….vooral omdat de bevalling uiteindelijk nog een week duurde en Jeffrey zich in het toernooi supersterk voelde. Geen garantie natuurlijk maar hij had echt het gevoel dat er iets moois stond te gebeuren.

Tussentijds in die week volgden er nog controles en uiteindelijk is er besloten om dinsdag 4 mei de kleine via een keizersnede te halen. Om 14:00 uur werden ze met z’n tweeën naar de O.K. gebracht en uiteindelijk was daar het moment. Zoë kwam om 14:54 uur ter wereld met een gewicht van 3055 gram. Dan vergeet je alles van de week ervoor en is het alleen maar genieten. En dat doen ze nog steeds. Zoë doet het super en de ouders zijn apetrots. Kim en Jeffrey zitten nog steeds op die roze wolk en genieten volop van hun gezin.

Foto YW Fotografie