• 15 juli 2024 15:40

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

De Biljart Ballen weer uit de startblokken

aug 26, 2021

Het biljartseizoen 2021-2022 staat voor de deur en achter de schermen is men bij krant De Biljart Ballen al druk bezig met de eerste editie. Uit het op woensdag 25 augustus 2021 op Facebook geplaatste overzicht van verschijningsdatums blijkt dat 22 september a.s. de eerste biljartkrant van de pers zal rollen.

Door de wereldwijde corona is er bijna één jaar geen krant verschenen en werd ook de horeca en de “handel” hard geraakt door de coronacrisis. Hopelijk kunnen we dit achterlaten en er weer een geweldig seizoen van gaan maken.

Het dramatische dieptepunt voor ‘ons’ De Biljart Ballen was het tragische overlijden van Bart Van Reeth, zeer gewaardeerd medewerker uit België. Door deze trieste gebeurtenis zullen de pagina’s België, die voorheen in editie West-Nederland werden geplaatst, komen te vervallen. Mede daardoor wordt het onderscheid tussen editie Oost-Nederland en West-Nederland opgeheven. Er zal nog wel Belgisch nieuws geplaatst worden maar dit komt dus in de algemene uitgave. Dit betekent eveneens automatisch dat alle advertenties en redactionele artikelen in alle exemplaren van De Biljart Ballen komen. Ook op de site www.debiljartballen.nl is het verschil tussen Oost en West niet langer meer van toepassing.

Data edities 2021-2022