• 12 juni 2024 17:01

Welkom op de website van De Biljart Ballen.

Biljartliefhebber laat droom uit komen

nov 23, 2022

Sinds 1 juli is Marcel Persoons de nieuwe eigenaar van Café Brabant in Hilvarenbeek. “Ik werkte al sinds juni 2021 in het café, toen nog Hotel Brabant, naast mijn baan bij Albert Heijn. Toen de eigenaresse aangaf te willen stoppen met het café, heb ik mijn kans gegrepen.

Als biljarter in hart en nieren was het al langer mijn droom om een mooi café te hebben waar gebiljart kan worden maar ook genoten van een lekker pilske.” En die droom is nu dus werkelijkheid geworden.

Bij Café Brabant spelen maar liefst 11 biljartteams, maar met 2 tafels blijft er genoeg gelegenheid om ook recreatief te biljarten of een potje te trainen. Daarnaast worden er regelmatig toernooitjes georganiseerd. “Mijn vrouw en ik organiseerden al een aantal jaar De Race van Beek bij Hotel Brabant, een mooi meerdaags driebandentoernooi waarbij gezelligheid voorop staat. Dat blijven we natuurlijk doen. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden ook al een damestoernooi gehad en het Harrie van de Sande toernooi, dat ook al jaren Hotel Brabant als thuisbasis kende. Dit najaar starten we met een onderlinge competitie, de Brabant Cup. Er is dus genoeg te doen!”